Charlees is begonnen met een grapje. Je kent het wel. Met een paar vriendinnen zaten we aan een borrel ergens op een gezellig plekje. Zoals we dat wel vaker doen, waren we aan het filosoferen als ware wereldverbeteraars. Dit keer was dat de wereld van consultancy. Wíj zouden het helemaal anders doen.

– Patricia Hoogland –

Organisatieadvies en -begeleiding op geheel eigen wijze

Charmant, beauty and brains, met veel humor en plezier en met een duidelijke boodschap voor de wereld. Wees een beetje lief voor elkaar, maak plezier en kijk naar kansen en mogelijkheden. We nemen onszelf vaak zo vreselijk serieus, met wat meer lucht en humor wordt alles al meteen een stukje makkelijker. Al snel werden we wat baldadig en zagen we onszelf als ware Charlie’s Angels grote kantoren binnenstappen. In slowmotion natuurlijk, net als in de film, met van die losse wapperende haren waar dan zo’n blower onder staat. En natuurlijk op hele hoge hakken.. en dan lopen we zo met z’n drieën naast elkaar.. supersexy natuurlijk en met zo’n waanzinnig mooi nummer eronder om de sfeer nog verder te verhogen. ‘Ik mag mijn kistjes aan! Ik ben die rooie!’, riep ik meteen enthousiast. We gierden het uit. Onze Charlie was ook al snel bedacht. Ronde tafels gaan we organiseren. En we gaan trainingen en workshops geven. En teams en organisaties begeleiden. En we gaan wake-upcalls schrijven en als we later echt groot zijn gaan we lezingen geven. Ja… zo zou het worden. Change en Communication, dat zijn de kernwoorden. We gaan onze kracht: ideeën genereren, creatief dwarsdenken en onze tomeloze energie inzetten om mensen en bedrijven te inspireren en verder te helpen. We gaan helpen met onze ideeën en onze ervaring om de wereld een beetje mooier te maken. Vanuit kracht. Niet vanuit kramp. Wat een passie en drive ontstond er bij ons aan tafel. Echt heerlijk.

En dat idee bleef bij mij maar hangen. Ik heb zoveel te geven, zoveel ideeën, een duidelijke visie, mooie talenten die wil ik graag inzetten op plekken waar mensen en organisaties daar behoefte aan hebben. Als een echte Charlee.

Wil je meer weten of eens een kop koffie drinken? Neem contact met me op!

Patricia Hoogland
Info@charlees.nl
(06) 55 343 154