#14 Over systemische dans en theater maken met Paulien Haakma

Ontmoet Paulien: Paulien brengt organisatievraagstukken letterlijk om in beweging. Haar achtergrond en talent als theatermaker en danseres, brengt zij in als systemisch danser in organisaties. En ze brengt heel wat teweeg! Met beweging en systemische technieken – en haar heerlijke persoonlijkheid – maakt zij eenvoudig pijnpunten bespreekbaar. 

De digitalisering waar ook Paulien vorige jaar ineens mee te maken kreeg, was enorm omschakelen, maar nu kan ze niet meer zonder en ervaart ze zelfs – hoewel ze het bijna niet toe wil geven – dat er misschien wel meer verdieping in haar interventies zit, dan wanneer ze haar werk op locatie doet. Elke deelnemer zit namelijk in zijn of haar eigen veilige ruimte. 

Paulien is authentiek en laat je vooral voelen en ervaren. Woorden zijn slechts ter ondersteuning: zelfs in deze podcast. En ik kan alleen maar zeggen: Je moet haar gaan ervaren. Zonder beeld waarmee ze haar beweging kon laten zien, had zij nu alleen de woorden om te vertellen over haar bewegingen en de beweging die zij brengt in organisaties. 

Laat Paulien je in beweging brengen.

#systemischwerk #dans #organisatieontwikkeling #leiderschap #volgerschap 

‘Ik laat de uitleg weg en laat mensen gewoon ervaren.’

– Paulien Haakma –